Cursus Modetekenen en Illustratie 

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in tekenen, illustreren, mode-ontwerpen, (aankomende) kunstacademie/modestudenten en geïnteresseerden van andere disciplines dan mode. 

In de cursus leer je: (basis)poses modeontwerp, modestanden schetsen, tekentechnieken en materiaaltechnieken. Ook gaan we tijdens deze teken- en illustratiecursus in op het afbeelden van gezichten, kleding en textiel. Digitale teken- en illustratietechnieken in Photoshop kunnen ook aan bod komen. 
In gevarieerde opdrachten, zowel in de les als in de vorm van een thuisopdracht, werken we aan techniek, experiment en creatie. Je leert hoe je je ideeën het mooist op papier laat uitkomen. De focus ligt op het ontwikkelen van je persoonlijke handschrift. Je werkt in een kleine groep, er is veel ruimte voor individuele aandacht. Alle niveaus zijn welkom. De opdrachten zijn inspirerend zowel voor beginners, als professionals uit het werkveld die hun signatuur willen verdiepen en hun portfolio willen uitbreiden.

Privéles of een op maat gemaakt programma is ook mogelijk, neem hierover graag contact op.

 

Kosten: 5x 2 uur of 4 x 2,5 uur. Groepsles €350 p.p. incl. BTW 21% (max 6 studenten) en privéles à € 500,- incl BTW 21%. Materialen zijn inbegrepen. 

Hier is te lezen wat anderen van de cursus vonden.

Fashion Illustration Course